William en Catherine wonen paasmis bij in Sydney

Vorsten

20/04/2014 7:49 am

SYDNEY – De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben zondagochtend een paasmis bijgewoond in St Andrew’s Cathedral in de Australische stad Sydney. De hertog en hertogin van Cambridge werden verwelkomd door Glenn Davies, de aartsbisschop van Sydney.

Met de 65 minuten durende kerkdienst begon voor William en Catherine de vijfde dag van hun tour door Australië. Buiten de kathedraal hadden zich zo’n tweeduizend mensen verzameld, waarvan velen een cadeau voor de kleine prins George of bloemen voor Catherine hadden meegenomen.

Na de paasmis werden de hertog en hertogin uitgenodigd om hun handtekening te zetten in zowel de First Fleet Bible als het Book of Common Prayer. Deze historische boeken werden gebruikt in de eerste christelijke dienst in Australië in 1788 en bevatten ook de handtekeningen van onder anderen koningin Elizabeth, prins Charles en prinses Diana.

Later op de dag brachten William en Catherine samen met hun zoontje George een bezoekje aan de Taronga Zoo, de grootste dierentuin van Sydney. In het dierenpark maakte het trio kennis met een langoorbuideldas die is vernoemd naar baby George.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk