Zo ziet u Harry en Meghan bij Oprah als eerste in Nederland

redactievorsten

04-03-2021 14:23:02

Het nu al spraakmakende, tell-all Oprah-interview met Harry & Meghan wordt zondag 7 maart uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS. Promofilmpjes van CBS hebben al laten zien dat Harry en Meghan, zittend in hun tuin in Santa Barbara, geen blad voor de mond nemen. In Nederland is het interview dinsdagavond 9 maart pas te zien, maar u kúnt eerder zijn.

Alles op tafel

Oprah Winfrey spreekt met Meghan, de Hertogin van Sussex, in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk en moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de intense publieke druk. Later voegt prins Harry zich bij de twee, en hij vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun dromen voor de toekomst.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Live kijken: het ís mogelijk

Wie de première van het interview live wil kijken, zal moeten opblijven: om 2 uur (in de nacht van zondag 7 op maandag 8 maart) Nederlandse tijd is het interview te zien op CBS en dit kan live gestreamd worden via de site van CBS (niet te verwarren met CBS News). In Nederland is daar wel een abonnement op YouTube TV voor nodig, of een VPN-verbinding. Zonder zo’n verbinding is dat niet mogelijk: een VPN zorgt er als het ware voor dat een computer in Nederland zich in Amerika lijkt te bevinden. Lees hier meer over VPN-verbindingen. Wie andere Nederlanders voor wil zijn maar ook aan nachtrust gehecht is, is er de optie om op maandag 8 maart met een VPN-verbinding het Britse ITV te streamen. Het interview is daar te zien om 22.00 uur Nederlandse tijd. Diezelfde avond zendt de Belgische zender Eén het interview uit om 21.20 uur.

Ook in Nederland op TV

Wie deze opties liever overslaat, zal moeten wachten tot dinsdag 9 maart. Dan zendt Net5 het twee uur durende interview uit om 20.30 uur. Natuurlijk brengt Vorsten op de website, Facebook en Instagram het laatste nieuws over Harry & Meghan, de Oranjes en alle andere royals binnen en buiten Europa. Bent u ook al abonnee van onze tweewekelijkse nieuwsbrief?

Meer Harry & Meghan

Hoe zag hun eerste jaar in de VS eruit? U leest het in de nieuwste Vorsten. Nu voor €6,49 en GRATIS verzending.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.