Kerkelijk huwelijk voor Andrea Casiraghi

Vorsten

2014-01-29 17:29:00

MONACO – Andrea Casiraghi (29), de oudste zoon van Caroline van Monaco, stapt dit weekend voor de tweede keer in het huwelijksbootje met de Colombiaanse Tatiana Santo Domingo (30). Zaterdag trouwen ze voor de kerk in het Zwitserse Gstaad, zo meldt het magazine Hola!. Op 31 augustus sloten ze al een burgerlijk huwelijk. Kort daarvoor hadden ze een zoontje gekregen.

Er zijn in totaal 300 gasten uitgenodigd voor de religieuze ceremonie, onder wie prinses Caroline van Monaco, Charlotte Casiraghi, prins Albert van Monaco en zijn echtgenote Charlène, en actrice Uma Thurman en haar partner. Gstaad staat bekend als een zeer exclusieve wintersportplaats.

De festiviteiten beginnen vrijdagavond in het restaurant Eggli, waar raclette op het menu staat. De volgende dag gaat het gezelschap naar de huwelijksceremonie in de kerk van Rougemont. Zoals de traditie voorschrijft, arriveert Andrea als eerste met zijn moeder Caroline van Monaco. Enkele minuten later zal Tatiana zich bij hen aansluiten. Op de klanken van Ave Maria schrijdt zij dan naar het altaar aan de arm van haar broer, zo wordt gezegd. Haar vader is namelijk in 2009 overleden. Ze draagt volgens ingewijden een trouwjurk van ontwerper Valentino.

Na het huwelijk staat er een diner op het programma en de avond wordt afgesloten door een beroemde dj uit New York, van wie de naam nog niet bekend is gemaakt. De twee tortelduifjes verblijven zelf in een suite van het luxueuze hotel The Alpina Gstaad voor ongeveer 17.000 euro per nacht. Het bijzondere weekend eindigt zondagmiddag met een brunch.


Meer Vorstenhuizen