Gravin Eloise bedankt voor verjaardagswensen

Vorsten

08-06-2020 19:38:37

Gravin Eloise heeft maandagavond via Instagram bedankt voor de ontvangen gelukwensen ter gelegenheid van verjaardag. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is achttien jaar geworden. “Dank jullie allemaal voor de felicitaties”, schreef Eloise in haar story bij een ietwat wulpse foto van zichzelf.

Het oudste kleinkind van prinses Beatrix had er voor gezorgd dat haar verjaardag haar inmiddels 17.400 volgers niet kon ontgaan. Zondag had ze al een waarschuwingsschot gelost – “morgen jarigg”, compleet met extra g – en maandag volgde een nieuwe foto met de mededeling “It’s my birthday”. Daarop reageerden tot het begin van de avond maar liefst 810 mensen, inclusief haar tante prinses Mabel.

Eloise slaagde eerder dit jaar voor haar middelbareschooldiploma en gaat na de zomer naar de hotelschool, zo maakte ze eerder bekend op Instagram. Ondertussen werkt ze met veel plezier in een restaurant en verkoopt ze online tweedehands kleding.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.