Märtha Louise spreekt komende week bij Flow

Vorsten

2020-05-31 14:36:28

De Noorse prinses Märtha Louise neemt komende week deel aan de digitale spirituele bijeenkomst Flow. Dat heeft ze zondag bekendgemaakt op Instagram. Iedereen kan eraan deelnemen meldt de dochter van koning Harald. Het evenement wordt vanuit Zweden georganiseerd, maar Engels is de taal die de meeste sprekers gebruiken.

Märtha Louise kijkt ernaar uit veel van haar volgers – dat zijn er op Instagram bijna 100.000 – bij Flow te treffen. Ze neemt hen daar mee op een reis om zichzelf te ontdekken en te luisteren naar hun diepste zelf, zoals ze in een begeleidend filmpje uitlegt. “Dat heeft mijn hele leven veranderd”, aldus Märtha Louise, die voor spirituele activiteiten en werkzaamheden haar prinsessentitel niet meer gebruikt.

Flow wordt gehouden van 3 tot 7 juni en afficheert zichzelf als een evenement dat inspiratie geeft en mensen aan positieve zaken doet denken en tips geeft om in het leven vooruit te komen. “Het is gratis en sprekers zijn vooraanstaande experts op het gebied van meditatie en wellness”, schrijft Märtha Louise. Aanmelden kan via haar Instagram-account.


Meer Noorwegen

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt