Märtha Louise vraagt kerstman om vriend

Vorsten

2017-12-12 18:23:00

De Noorse prinses Märtha Louise is op zoek naar een nieuwe vriend. Althans, die suggestie wekte ze dinsdag op haar Instagram-account. Daar plaatste ze vanaf ‘Santa’s Northpole Express’ de weerslag van een kort gesprekje met de kerstman.

“Ik wil een eenhoorn voor kerst”, vroeg Märtha Louise aan ‘Santa’, die meeten reageerde.”Wees realistisch”, luidde zijn antwoord. “Okee, ik wil een vriendje”, wijzigde de prinses haar verzoek. “Wat voor een kleur wil je je eenhoorn?”, kaatste de kerstman terug , kennelijk in de wetenschap dat een nieuwe partner voor de dochter van koning Harald moeilijker te vinden is dan een eenhoorn.

‘Kerstwensen’ schreef Märtha Louise er zelf bij. Ze kreeg al meer dan honderd reacties. “Zoals alle Denen weten zijn lagere verwachtingen de sleutel tot geluk. De meeste dingen zijn overgewaardeerd, in het bijzonder wij mannen”, meende Alex Marshall.

Märtha Louise (46) en haar man Ari Behn gingen vorig jaar na een huwelijk van veertien jaar uit elkaar. Ze hebben drie dochters, waarvoor ze nog gezamenlijk zorgen.


Meer Noorwegen