Paleis Monaco bevestigt komst tweeling

Vorsten

2014-10-09 11:14:00

MONACO – Prinses Charlène van Monaco is inderdaad in verwachting van een tweeling. Dat heeft het Monegaskische hof donderdag bevestigd. Eerder deze week had prinses Charlène zelf al over de komst van een tweeling gerept in een interview met het Britse blad Hello. Hierin gaf ze eveneens aan zich goed te voelen.

”De prins en prinses van Monaco zijn verheugd te kunnen bevestigen dat ze aan het eind van dit jaar een tweeling in hun midden verwachten”, luidt de officiële verklaring van het paleis.

Prins Albert II van Monaco (56) en prinses Charlène (36) kondigden eind mei aan dat ze een baby verwachten. Dat was kort voordat Albert een bezoek bracht aan paleis Het Loo in Apeldoorn. De zwangere Charlène besloot op het laatste moment thuis te blijven. Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat Charlène zwanger zou zijn van een tweeling.

Beide kinderen komen in aanmerking voor de troon, maar in Monaco geldt nog steeds het mannelijk eerst geboorterecht. Dat betekent dat jongens voorrang hebben op meisjes, ook als die eerder zijn geboren.


Meer Vorstenhuizen