Gehele koninklijke familie bij doop prins Julian

Vorsten

14-08-2021 11:23:00

EKERO - Prins Carl Philip en prinses Sofia met prins Alexander, prins Gabriel en prins Julian bij de doop van prins Julian op slot Drottningholm in Ekero. ANP COPYRIGHT MMP MISCHA SCHOEMAKER

De gehele Zweedse koninklijke familie is zaterdag aanwezig bij de doop van prins Julian, die in maart als derde zoon van prins Carl Philip en prinses Sofia werd geboren. Het hof heeft zaterdagochtend de gastenlijst openbaar gemaakt.

Naast koning Carl Gustaf en koningin Silvia zijn ook kroonprinses Victoria, haar man Daniel en hun twee kinderen Estelle en Oscar aanwezig. Ook prinses Madeleine en haar man Chris nemen hun kinderen mee. De oudere broers van Julian, prins Alexander en prins Gabriël, zijn ook van de partij.

Bij de plechtigheid in de paleiskapel van Drottningholm Slot, even buiten Stockholm, is ook familie van prinses Sofia en koningin Silvia aanwezig. Ook zijn er vertegenwoordigers van het parlement, de overheid en het hof en diverse vrienden van Carl Philip en Sofia.


Meer Zweden

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.