Niet gekomen, wel geraden en daarom een winnaar!

redactievorsten

10-07-2013 15:21:11

Kruis160Vandaag zat het Vorsten-team verstopt in het Kruisherenhotel in Maastricht. Dit is een voormalige vijftiende eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een zeer bijzonder designhotel. Een unieke plek waar oudheid en design met elkaar verweven zijn maar waar ook architectonische contrasten tussen het verleden en het heden heel transparant worden. De indrukwekkende architectuur uit de late middeleeuwen spreekt nog steeds tot de verbeelding. Door de toevoeging van moderne tintjes, is dit luxe hotel nu een waar feest voor uw zintuigen. Dit ontdekte ook ons nieuwe koningspaar. Willem-Alexander en Máxima hebben hier namelijk de nacht doorgebracht tijdens hun provinciebezoek aan Limburg.

Helaas is niemand naar de locatie toegekomen… Misschien waren de hints te moeilijk? Toch vinden wij als Vorsten-redactie het wel heel leuk dat iedereen zo fanatiek heeft meegedaan. Daarom willen wij graag Ineke Kleinbloesem-van Der Sluijs verassen! Zij heeft als eerste de locatie van de online speurtocht op facebook goed weten te raden! Wij hopen dat zij gaat genieten van een heerlijke overnachting voor twee personen in dit prachtige Kruisherenhotel.

Hou dus voortaan al onze sociale media goed in de gaten. Want in de week nadat de nieuwe Vorsten uitkomt geven we via Twitter, Facebook en vorsten.nl verschillende HINTS over de nieuwe locatie door!

Meer Overig