Cressida wil haar eigen geld verdienen

Vorsten

2014-01-29 16:00:00

LONDEN – Cressida Bonas (24), de vriendin van de Britse prins Harry (29), wil graag haar eigen boontjes doppen. Daarom heeft ze haar droom om een professionele danseres te worden opgegeven en een baan in de theatermarketing genomen, waarmee ze 20.000 pond (circa 24.000 euro) verdient.

Cressida heeft tegen Harry gezegd dat ze haar eigen geld wil verdienen, weet The Sun. Net als prinses Diana begeeft Cressida zich straks op de werkvloer. Diana werkte als dansinstructrice en oppas voor haar huwelijk met prins Charles. ”Cressida vond het heel erg om het dansen op te geven, maar ze is buitengewoon onafhankelijk en ze wil niets toegeschoven krijgen via Harry”, zegt een koninklijke bron.

”Cressida zei dat als ze ooit grote rollen als danseres zou krijgen, ze zich altijd zou afvragen of ze die echt had verdiend of alleen had gekregen vanwege haar status”, gaat de bron verder. ”Ze is zo’n eerlijk, lief meisje en ze lijkt veel op Diana. Harry is smoorverliefd.” Harry zelf verruilde onlangs zijn Apache-helikopter voor een kantoorstoel in Londen voor een functie als stafofficier.

Harry en zijn vriendin brengen graag de weekenden door in de boerderij van Cressida’s familie, op slechts 20 minuten van het koninklijke landgoed Sandringham bij Norfolk. Ook afgelopen weekend was het stel daar, kon The Sun melden.


Meer Vorstenhuizen