Deense koningin Margrethe organiseert concert

Vorsten

30-10-2015 16:33:00

FREDENSBORG – Koningin Margrethe II en prins-gemaal Henrik van Denemarken krijgen op 10 november vertegenwoordigers van de toerismesector op bezoek in Fredensborg Slot. Het koninklijk paar organiseert voor de gasten een concert en aansluitend een diner, staat op de website van het Deense Koninklijk Huis.

Het concert is ter ere van de toerismesector, die van Denemarken een van de best bezochte bestemmingen van Scandinavië heeft weten te maken. De vertegenwoordigers zullen onder andere toegezongen worden door het Sønderjysk-koor.

Naast de koningin en prins-gemaal zijn ook kroonprinses Mary, de vrouw van kroonprins Frederik, en prinses Marie, de vrouw van prins Joachim, aanwezig bij het concert en het diner.

De zogenaamde Fredensborgconcerten worden al jaren georganiseerd. Margrethe en Henrik nodigen steeds verschillende groepen mensen uit die veel hebben betekend voor hun sector. Eerder mochten al vertegenwoordigers van de zorg, het onderwijs, de wetenschap en de sportwereld op bezoek komen.

Meer Denemarken