Dochter prinses Nathalie heet Louisa

Vorsten

30/01/2015 2:22 pm

BERLEBURG – De woensdag geboren dochter van prinses Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg en Alexander Johansmann heet Louisa, woog bij de geboorte 3400 gram en mat 53 cm. Dat meldt het Deense blad ‘Ridehesten’ (Renpaard) op de website na contact met de prinses, een Olympisch dressuurruiter voor Denemarken.

Het Deense hof had donderdag wel de geboorte van het kleinkind van prinses Benedikte aangekondigd, maar de naam van de baby niet verteld. Het paardenblad deed dat wel. “Louisa ziet eruit als haar grote broer Konstantin”, zou Nathalie vanuit Slot Berleburg in Duitsland hebben verteld aan Ridehesten. De prinses, een nichtje van koningin Margrethe, werkte vorig jaar samen met medewerkers van het blad bij het schrijven van een boek over het trainen van dressuurpaarden, vandaar de goede contacten.

Nathalie’s ouders, prinses Benedikte van Denemarken en prins Richard zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, ontmoetten elkaar in 1966 op de bruiloft van prinses Beatrix en Claus von Amsberg en trouwden in 1968.

Gratis voor jou


Meer Denemarken