Frederik en Mary krijgen speciaal bier

Vorsten

20/05/2015 10:19 am

HAMBURG – De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary hebben woensdag, tijdens hun officiële bezoek aan Duitsland, een speciaal voor hun gebrouwen biertje gekregen. Het kroonprinselijk paar kreeg het biertje tijdens hun bezoek aan de Holsten brouwerij in Hamburg.

Frederik nam het bier, met de naam Crown Royal, met veel plezier in ontvangst. Het bezoek aan de brouwerij, die in handen is van Carlsberg, was de eerste afspraak van een dag die weer behoorlijk volgepland is. Hierna gaan de twee naar een receptie met de directeur van Bavaria en diens vrouw. Vervolgens staat er een lunch op het programma.

In de middag bezoeken Frederik en Mary een conferentie over diabetes. Hierna opent het stel twee winkels en gaan ze naar een diner met verschillende delegatieleden.

De zoon van de Deense koningin Margrethe en diens vrouw zijn bezig met een driedaagse trip door de Duitse deelstaten Hamburg en Beieren. De twee kwamen dinsdag aan. Frederik en Mary worden tijdens hun reis vergezeld door een handelsdelegatie waaraan 75 Deense bedrijven deelnemen. Doel van het bezoek is dan ook om Deense producten en bedrijven onder Duitse aandacht te brengen.

Gratis voor jou


Meer Denemarken