Kat en muis met media voor Frederik en Mary

Vorsten

18/12/2015 4:23 pm

PERTH – Het Deense kroonprinselijk paar slaagt er goed in om de Australische media voor te blijven. Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary zijn sinds begin deze maand met hun vier kinderen in Mary’s geboorteland op vakantie. De Australische bladen zouden ze dolgraag elke dag fotograferen, maar vissen regelmatig achter het net.

Mary is haar reis begonnen in Perth, waar haar broer John Donaldson woont. Kort daarna werd ze gespot in de rij in een chocoladewinkel, maar daarna wist het kroonprinselijk gezin onder de radar te blijven of werd pas over een bezoekje bericht nadat ze alweer waren vertrokken.

Volgens Woman’s Day toert Mary met haar gezin nu door een deel van de provincie Western Australia, waar ze achtereenvolgens achteraf werden gelokaliseerd in Margaret River, Bridgetown en Ravensthorpe.

Mediacode

Van die bezoeken zijn een paar opnamen verschenen, bij de bakker of tijdens de lunch – foto’s die in Nederland op basis van de mediacode en de bescherming van de privacy niet gepubliceerd zouden kunnen worden. Deense media nemen de berichten uit Australië wel over, maar gebruiken daarbij foto’s uit het archief.

De verwachting is dat het gezin het verblijf in Western Australia een dezer dagen afrondt en naar Mary’s thuisbasis in Hobart op Tasmanië reist.

Gratis voor jou


Meer Denemarken