Duits blad toont Charlène met ‘vreemde man’

Vorsten

20-02-2014 21:40:00

HAMBURG – Het Duitse blad Bunte denkt een heus schandaal op het spoor te zijn. Op de voorpagina van de jongste uitgave van het glamourblad prijkt prinses Charlène van Monaco, die veel plezier lijkt te hebben met een oudere man die duidelijk niet haar echtgenoot prins Albert II is.

‘De schandaalfoto’s!’ roept het blad uit. ‘Dat zal prins Albert niet bevallen. Terwijl hij in Sotsji is, springt zijn vrouw uit de band in het Caribisch gebied’. De opnamen zijn gemaakt op het Franse eiland St Barth, een buureiland van Sint Maarten dat omschreven wordt als het Saint Tropez van de Caraïben.

De man met wie Charlène zoveel plezier heeft, wordt niet geïdentificeerd. Op de foto’s omhelzen ze elkaar en geeft Charlène hem een kus op de wang. Wat volgens andere media, die de onthulling van Bunte meteen overnamen, opviel was de uitgelatenheid van de voormalige Zuid-Afrikaanse zwemster die aan de zijde van Albert altijd zeer ingetogen is.

Dat geeft dan meteen weer voedsel aan de al sinds het huwelijk van Albert en Charlène bestaande geruchten over een slechte relatie, berichten die vanuit Monaco steevast worden ontkend.


Meer Vorstenhuizen

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel