Camilla beschermvrouwe van Brits netwerk voor strijdkrachten

Vorsten

20-12-2021 14:05:03

Camilla is beschermvrouwe geworden van British Forces Broadcasting Service (BFBS), een netwerk van tv- en radiozenders voor de Britse strijdkrachten en hun gezinnen. De hertogin van Cornwall laat maandag in een videoboodschap weten “enorm trots” te zijn op haar nieuwe titel.

BFBS maakt uitzendingen die ervoor zorgen dat mensen die zijn uitgezonden in contact staan met hun familie. De echtgenote van prins Charles vindt dat het netwerk daarmee “geweldig werk” levert.

“In vijftien tijdzones en van de woestijnen van het Midden-Oosten tot de winderige Falklandeilanden bent u een wereldwijde organisatie die onze mannen en vrouwen tijdens hun dienst steunt, waar ze zich ook bevinden”, aldus Camilla. Dat geeft ze niet alleen steun, maar verkleint volgens de hertogin ook de afstand tussen hen en hun geliefden.

De directeur van de organisatie ziet de steun van Camilla als een “enorme erkenning” voor het werk dat het netwerk doet, zo laat hij weten in een reactie op de website van BFBS.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.