‘Catherine neemt geen actie tegen foto’s’

Vorsten

2014-02-04 11:17:00

LONDEN – Prins William en zijn vrouw Catherine ondernemen geen actie tegen Hello! Magazine, zo weet The Telegraph. Het blad publiceerde foto’s van de hertogin van Cambridge met haar zoontje prins George.

De foto’s zouden vorige week zijn genomen toen Catherine en haar zes maanden oude zoontje op weg waren naar hun vakantiebestemming Mustique. De twee staan op de cover van het blad, maar daar blijft het niet bij. In het tijdschrift staat ook nog een reportage van acht pagina’s met foto’s. Het zijn de eerste foto’s van het kleine prinsje die door een paparazzo zijn gemaakt en zijn verkocht aan een magazine.

Volgens de krant is het gedrag van het stel behoorlijk wisselvallig als het aankomt op het aanpakken van paparazzi. Vorig jaar ondernamen de twee namelijk wel stappen toen er vakantiekiekjes naar buiten kwamen en ook vorige week zou het paleis nog hebben gevraagd om bepaalde foto’s van Catherine niet te publiceren.

Kensington Palace zou hebben laten weten dat er dit keer geen actie wordt ondernomen. Bronnen zeggen dat dit komt omdat de foto’s op een openbare plek zijn gemaakt, zonder dat er sprake was van een achtervolging of inbreuk op haar privacy.


Meer Verenigd Koninkrijk