‘Charles viert weekje langer vakantie om te kunnen vissen’

Vorsten

06-08-2020 07:48:04

Prins Charles en zijn vrouw Camilla verblijven momenteel in hun huis op het landgoed van Balmoral in Schotland voor hun jaarlijkse zomerbreak. Naar verluidt wil Charles de vakantie met een weekje verlengen zodat hij nog wat langer kan vissen in de omgeving.

Royalty-fotograaf Tim Rooke deelde woensdagavond op Twitter dat hij Charles daar in Schotland had gezien. “Tijdens het uitlaten van de honden reed de Prince of Wales voorbij met vishengels bovenop zijn auto. Goed vissen in dit deel van Schotland”, schreef hij.

Rooke voegde eraan toe dat een buurtbewoner beweert dat Charles heeft besloten om een weekje langer te blijven in Schotland omdat hij “daar zo goed kan vissen.”

Charles is een fervent vliegvisser en heeft het onder meer van zijn oma en vader geleerd. Zelf heeft hij zijn liefde voor de sport ook doorgegeven aan zijn eigen zoons William en Harry.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.