Digitale hereniging William en Catherine met Pakistan

Vorsten

16-10-2020 16:09:07

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben bijgekletst met docenten en leerlingen van een meisjesschool in Pakistan. Dat is te zien in een video op het officiële Twitteraccount van de hertog en hertogin van Cambridge. Afgelopen jaar deed het koppel de school al aan tijdens een vijfdaagse trip door Pakistan.

Een jaar na het bezoek willen William en Catherine vooral weten hoe het de docenten en meisjes vergaat in deze lastige periode. Tijdens de digitale hereniging werd er met de docenten gesproken over de gevolgen van de pandemie op de activiteiten die de school organiseert.

Gelukkig was er ook ruimte voor wat luchtigheid: leerlingen van het Islamabad Model College for Girls hadden een spelletje voor het koppel voorbereid – het bekende Pictionary. William en Catherine bleken een succesvol duo, want zowel de tekening van een verjaardag als die van een cricketbat werd snel geraden.

Vorig jaar oktober legde het koppel in vijf dagen tijd meer dan 1000 kilometer af door Pakistan. De ‘meest complexe toer ooit’ van het stel bracht hen ook naar het platteland in het noorden en de grensgebieden in het westen van het land. De royals waren onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land en van de lokale gemeenschappen.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.