George, Charlotte en Louis maken tekening voor oma Diana

Vorsten

2021-03-14 15:13:44

In het Verenigd Koninkrijk wordt zondag Moederdag gevierd. De kinderen van prins William zetten die dag echter niet hun eigen moeder Catherine in het zonnetje, maar juist Williams moeder Diana.

“Dit jaar is Moederdag weer anders. Velen van ons zijn gescheiden van onze geliefden, maar kijken uit naar het moment in de nabije toekomst waarop we onze moeder weer kunnen knuffelen. Maar voor hen die te maken hebben gehad met een sterfgeval, zal het vandaag echter bijzonder moeilijk zijn”, schrijft Kensington Palace op Instagram.

Bijgevoegd zijn de tekeningen die George, Charlotte en Louis voor hun oma Diana hebben gemaakt. “Lieve oma Diana, fijne fijne Moederdag. Ik hou heel veel van je en denk altijd aan je, veel liefs van George”, staat er bij het kunstwerkje van de oudste telg van William en Catherine. Hij heeft een boom met op de achtergrond de zon, bergen en vogels getekend.

“Op Moederdag denk ik aan je. Ik hou heel veel van je, papa mist je”, schrijft zijn zusje Charlotte onder een groot bontgekleurd hartje. Louis heeft met verf ook een hartje ingekleurd en zijn kleurplaat daarnaast opgeleukt met dierenstickers. Hij heeft geen boodschap voor zijn oma, maar wel heeft hij zijn werkje gesigneerd.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig