Kerstfoto Charles en Camilla gemaakt in Schotse tuin

Vorsten

17-12-2020 02:25:31

Prins Charles (72) en zijn echtgenote Camilla (73) wensen hun volgers op sociale media fijne feestdagen toe en doen dat met een portret van hen dat geschoten is bij hun Schotse onderkomen Birkhall. Het koninklijke paar is te zien in een tuin die begroeid is met prachtige bloemen en planten.

Het paar droeg nette vrijetijdskleding, waarbij vooral de jeans van Camilla op veel enthousiaste reacties van volgers kon rekenen. “Wat leuk om Charles en Camilla nu eens in casual kleding te zien, maar toch nog steeds netjes. Ze zien er heel gelukkig uit”, aldus een fan.

Charles en Camilla vieren kerst dit jaar op Highgrove House in Tetbury, Gloucestershire, nadat ze hun eerdere plannen moesten wijzigen. De royals wilden oorspronkelijk afreizen naar Birkhall, maar vanwege de reisrestricties die de Schotse premier Nicola Sturgeon heeft opgelegd, zag het paar van de reis af.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.