Kylie Minogue krijgt award van prins Philip

Vorsten

2017-04-04 15:04:00

Prins Philip heeft dinsdag zangeres Kylie Minogue op Windsor Castle ontvangen. De Australische superster kreeg uit handen van de prins een speciale award als dank voor haar bijdrage aan de relatie tussen Groot-Brittannië en Australië. De 95-jarige Philip is de beschermheer van de Britain-Australia Society, de organisatie die de prijs jaarlijks uitreikt.

Philip en Kylie ontmoetten elkaar voor de tweede keer in één jaar tijd. De zangeres trad in mei op tijdens het feest ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth. De prins had haar in 2012 nog gemist toen op de stoep van Buckingham Palace een concert werd gegeven vanwege het diamanten regeringsjubileum van de vorstin. Philip lag toen in het ziekenhuis met een blaasinfectie.

Volgens Britse media maakten Philip en Kylie er dinsdag een charmante bijeenkomst van. De twee werden breed lachend op de gevoelige plaat vastgelegd en maakten grapjes met elkaar. Ook vroeg de hertog van Edinburgh Kylie naar haar laatste album.

Kylie heeft overigens al een Britse koninklijke onderscheiding. Ze mag zich sinds 2007 Officer of the Order of the British Empire noemen.


Meer Verenigd Koninkrijk