Makers The Crown op zoek naar prins William en Harry

Vorsten

18-03-2022 11:42:02

De makers van de Netflix-serie The Crown zijn op zoek naar acteurs die de rollen van prins William en prins Harry kunnen vervullen in het zesde seizoen van de serie. De opnames van de zesde reeks beginnen in augustus, meldt Variety.

Een castingmedewerker van The Crown heeft een oproep geplaatst waarin vermeld staat dat de makers op zoek zijn naar twee acteurs met “sterke fysieke gelijkenis” om William en Harry te portretteren. Voor de rol van William zijn de makers op zoek naar acteurs tussen de 16 en 21 jaar. Geïnteresseerden voor de rol van Harry moeten tussen de 16 en 20 jaar oud zijn. Ervaring met acteren is niet vereist.

In november zal het vijfde seizoen van The Crown te zien zijn op Netflix, waarin een nieuwe cast in de huid kruipt van het Britse koningshuis. Imelda Staunton speelt de rol van koningin Elizabeth en Jonathan Pryce vertolkt de rol van prins Philip. Dominic West speelt prins Charles en zijn zoon Senan West speelt een jonge prins William in de vijfde reeks.

Het zesde seizoen van The Crown is naar verwachting ook het laatste. In deze reeks komen de jaren net na de eeuwwisseling aan bod.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel