Oprah interviewt goede vrienden Harry en Meghan

Vorsten

2021-02-15 18:29:00

Oprah Winfrey heeft een bijzondere primeur te pakken. De Amerikaanse talkshowhost heeft haar goede vrienden prins Harry en zijn vrouw Meghan gestrikt voor hun eerste grote televisie-interview sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis. Het gesprek is op 7 maart te zien op zender CBS, melden Amerikaanse media.

De presentatrice zal eerst met alleen Meghan praten over onder meer haar leven als royal, haar huwelijk, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de extreme media-aandacht. Ook zal de hertogin van Sussex, die zondag bekendmaakte opnieuw in verwachting te zijn, praten over het moederschap en zoontje Archie. Daarna schuift Harry aan en hebben ze het met Oprah over hun verhuizing naar de Verenigde Staten, plannen voor de toekomst en dromen voor hun gezin.

Het interview met de talkshowhost, die in 2018 ook te gast was op het huwelijk van Harry en Meghan, volgt ongeveer een jaar na de zogenoemde #Megxit. Sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis heeft het koppel ook een stap terug uit de schijnwerpers gedaan. Wel sloten ze lucratieve deals met Netflix en Spotify voor meerdere projecten.


Meer Verenigd Koninkrijk