Kleertjes prins George onder de loep

Vorsten

15-12-2014 06:46:00

LONDEN – De kleertjes die prins George aan heeft op de vier nieuwe foto’s die afgelopen weekend zijn vrijgegeven, vliegen volgens The Telegraph weer de winkel uit. In een artikel neemt de Britse krant de outfit van het jongetje onder de loep.

Volgens de krant kost de totale outfit zo’n 111 pond (140 euro). Op de plaatjes is George te zien terwijl hij op een trap bij Kensington Palace zit. Hij draagt een kort blauw broekje, met een witte blouse en een spencer. Dit laatste truitje zou zo’n 20 pond kosten en is van de hand van Cath Kidston. De blauwe spencer is niet meer verkrijgbaar, maar volgens de krant is de winkel druk bezig om ervoor te zorgen dat het truitje vanaf eind december weer te koop is. Intussen bieden ouders op eBay op tweedehands-exemplaren.

Hetzelfde geldt voor het corduroybroekje (36 pond), dat inmiddels in het donkerblauw is uitverkocht. Maar de winkel, Amaia Kids, laat op de site weten dat het broekje in bestelling is.

Het is niet voor het eerst dat de kleertjes waarin de kleine prins wordt gezien, de winkels uitvliegen. Dat was ook het geval toen George, nu zestien maanden oud, met zijn ouders meeging naar Australië en Nieuw Zeeland en daar op de foto werd gezet.

Meer Verenigd Koninkrijk