‘Prins Edward in koninklijke kerstbubbel Elizabeth’

Vorsten

28-11-2020 12:49:02

Net als ieder ander in Groot-Brittannië moet ook koningin Elizabeth goed nadenken over de invulling van de kerstdagen. Vanwege de coronacrisis mogen tussen 23 en 27 december drie verschillende huishoudens een ‘bubbel’ vormen en dat betekent dat een complete familiereünie uitgesloten is. Britse media speculeren inmiddels volop over wie er in de koninklijke bubbel mogen.

Volgens de Daily Mail zou er wel eens een verrassende uitkomst kunnen komen. Een bron meldt aan de tabloid dat Elizabeths jongste zoon prins Edward en zijn gezin een van de twee uitverkoren huishoudens zal zijn.

De komst van prins Charles en Camilla lijkt minder voor de hand te liggen omdat ze dan met name Camilla’s kinderen en kleinkinderen niet meer zouden kunnen zien. Prins William en Catherine gaan met kerst ook graag naar de ouders van Catherine.

Buckingham Palace meldde vorige maand pas dat besluiten over de kerst pas op het laatste moment zouden worden genomen. De familie komt normaal gesproken enkele dagen voor de feestdagen samen voor een lunch op Buckingham Palace en verzamelt zich daarna in Sandringham.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord