‘Prins Harry is eind dit jaar weer in Engeland’

Vorsten

16-08-2021 10:31:57

Prins Harry reist eind dit jaar weer naar Engeland. Volgens ingewijden blijft de hertog van Sussex, die sinds zijn stap terug binnen het Britse koningshuis in Amerika woont, een weekend in het graafschap Nottinghamshire om de komende editie van zijn Invictus Games voor te bereiden. Ook een bezoek aan zijn oma koningin Elizabeth zou op het programma staan.

Naar verwachting vliegt Harry zonder zijn vrouw Meghan en hun kinderen naar Engeland. Toch reist de prins niet alleen, vertellen ingewijden aan de Daily Express. Hij wordt vergezeld door een cameraploeg vanwege de Netflix-documentaireserie die over de Invictus Games wordt gemaakt.

Heart of Invictus maakt deel uit van de meerjarige deal die Harry en Meghan vorig jaar met de streamingdienst hebben gesloten. In de docuserie worden de prins en sporters gevolgd in aanloop naar de Invictus Games die volgend jaar april worden gehouden in Den Haag. Harry, die zelf als militair twee keer werd uitgezonden naar Afghanistan, bedacht het sporttoernooi voor militairen en veteranen die lichamelijk of mentaal gewond zijn geraakt in het leger.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.