Harry bezoekt Twickenham Rugby Stadium

Vorsten

02-02-2015 09:50:00

LONDEN – Prins Harry heeft zondag een bezoekje gebracht aan het Twickenham Rugby Stadium. Daar was een aantal deelnemers van de London Marathon aan het trainen, meldt Daily Mail.

De zestig hardlopers waar Harry even langsging, doen niet alleen voor zichzelf mee aan de marathon. Samen met nog negentig andere renners zetten zij zich in voor een goed doel waar Harry, William en Kate beschermheer en -vrouw van zijn. Mike England, voorzitter van de Injured Players Foundation, vond het bijzonder dat Harry er was. “Hierdoor krijgen de hardlopers nog even een extra boost, de steun van Harry is onbetaalbaar.”

“Het is een heel mooi gebaar dat hij zijn zondag opoffert om onze renners persoonlijk te bedanken”, vervolgt England. Via het officiële Twitteraccount van de prins zijn foto’s van het bezoek gedeeld.

De prins doet zelf overigens niet mee aan de hardloopwedstrijd. Harry is wel beschermheer van de marathon die op 26 april gelopen zal worden. Het was zondag de eerste officiële afspraak van dit jaar voor de prins.


Meer Verenigd Koninkrijk