‘Prins Harry op romantische cruise’

Vorsten

27-08-2014 20:18:00

LONDEN – Prins Harry is met zijn nieuwe vriendin Camilla Thurlow op een romantische cruise in Saint-Tropez. De 25-jarige Thurlow vergezelde de roodharige royal afgelopen weekend voor een vakantie op een luxe jacht met vrienden. Dat zeggen ingewijden in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het gezelschap, onder wie vriend Ben Goldsmith en zijn verloofde model Jemima Jones, vertrok zaterdag vanuit de Franse badplaats. “Het reisje is deels om te vieren dat Harry over een paar weken 30 wordt”, aldus een ingewijde. De jongere broer van prins William, viert zijn verjaardag op 15 september. Maar Harry, die de laatste tijd druk was met het organiseren van de Invictus Games, had ook behoefte aan vrije tijd, weet de bron.

De twee werden in juli voor het eerst zoenend gespot in een nachtclub in Londen. “Na die eerste kus hielden ze via sms contact”, weet een tweede bron. “Dat hij haar mee vraagt voor een reisje met vrienden die hij al jaren kent, laat wel zien dat hij smoorverliefd op haar is.” Volgens een derde bron is de prins, die in april zijn relatie met Cressida Bonas zag stuklopen, er klaar voor om te settelen.


Meer Verenigd Koninkrijk