William en Harry duiken op bij trainingssessie

Vorsten

09-08-2014 13:04:00

LONDEN – De Britse prinsen William en Harry doken afgelopen week in Londen onverwachts op tijdens een trainingssessie van een aantal deelnemers aan de Invictus Games. De roodharige Harry poseerde voor de gelegenheid ook nog met een baby van een van de atleten.

Op het Twitteraccount van de Invictus Games zijn een aantal foto’s van William en Harry te zien. De prinsen poseren en praten met de atleten. En op een van de kiekjes is Harry te zien terwijl hij een baby vasthoudt. De prins heeft waarschijnlijk geoefend met zijn neefje prins George, want Harry lijkt op zijn gemak met de baby. William staat ernaast en houdt breed glimlachend het handje vast van de kleine.

Harry praatte meer dan een uur met verschillende atleten. Ook juichten hij en zijn broer tijdens de training de sprinters op de 100 en 200 meter toe.

De Invictus Games worden van 10 tot en met 14 september voor het eerst gehouden. Atleten uit alle uithoeken van de wereld nemen het tegen elkaar op in diverse disciplines, – waaronder rolstoelbasketbal en indoorroeien – in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. Harry organiseert het evenement, maar hij heeft het idee niet helemaal zelf bedacht. Hij gaf een eigen draai aan de Warrior Games, een soortgelijk evenement dat in de Verenigde Staten wordt gehouden.

Meer Verenigd Koninkrijk