Queen dankbaar voor duizenden vrijwilligers

Vorsten

06-06-2020 14:50:11

Queen Elizabeth heeft ter gelegenheid van de Week van de Vrijwilliger iedereen bedankt die zich heeft ingezet om anderen te helpen. De boodschap van de koningin ging gepaard met een aantal foto’s, waaronder beelden van Charles en Camilla en prins William en zijn kinderen die in coronatijd anderen hielpen.

“Het is inspirerend om te reflecteren op de duizenden mensen die door hun vrijgevige en vriendelijke acties zo veel hebben bereikt voor het grotere goed”, begint de koningin haar boodschap. “Ik heb met interesse gevolgd hoe mannen en vrouwen van over de hele wereld, onder wie mijn eigen familie, hebben geholpen en de vitale rol van de vrijwilliger hebben erkend.”

De vorstin sluit haar boodschap af met een dankwoord voor de vrijwilligers. “Ik stuur mijn beste wensen naar iedereen die zichzelf zo vrij en onbaatzuchtig heeft gegeven om anderen te helpen.”

De foto van William en zijn kinderen George en Charlotte, gemaakt door moeder Catherine, was nog niet eerder naar buiten gebracht. Het beeld is in april geschoten toen het gezin meehielp met het inpakken van voedselpakketten en het bezorgen ervan in de buurt van het landgoed Sandringham.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord