Sarah Ferguson zit al 24 jaar in therapie

Vorsten

2021-08-02 17:08:30

Sarah Ferguson is al 24 jaar in behandeling bij een therapeut. De 61-jarige ex-vrouw van prins Andrew begon daarmee na haar scheiding, maar heeft er naar eigen zeggen nog steeds baat bij om op regelmatige basis met haar psycholoog te praten.

“Ik had en heb nog steeds mentale issues waar ik elke dag aan werk, dat doe ik echt. Ik zit al 24 jaar in therapie”, vertelt de hertogin van York aan het Britse tijdschrift Hello! “Soms praat ik wekelijks met mijn therapeut.”

De hertogin praat met haar therapeut ook over het feit dat haar moeder haar vader verliet en hertrouwde toen Sarah een tiener was. “Elke keer als ik naar mijn dochters keek toen ze tussen de 12 en 18 jaar waren, dacht ik: hoe heeft mijn moeder me kunnen verlaten? Daar ontstond het nare gevoel dat ik niet goed genoeg was.”

Haar dochters prinses Beatrice (32) en prinses Eugenie (31) geeft Sarah mee dat ze niet bij de pakken moeten neerzitten als het misgaat, en ze moeten doorzetten. “Ik zeg tegen mijn meiden: leer van de fouten van jullie moeder.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig