St. Mary’s Hospital bereidt zich voor op Kate

Vorsten

14-04-2015 17:12:00

LONDEN – Het St. Mary’s Hospital in Londen, waar hertogin Catherine binnenkort van haar tweede kindje zal bevallen, begint deze week met het nemen van maatregelen. Verwacht wordt dat veel mensen, waaronder veel pers, zich binnenkort weer zullen verzamelen voor het ziekenhuis om verslag te kunnen doen van de bevalling.

De straat voor het ziekenhuis zal later deze week worden afgezet en ook parkeren voor het gebouw zal dan niet makkelijk meer zijn, weet Hello! Magazine. Daarbij worden er op straat vaste plekken aangegeven waar de media kunnen staan. Journalisten, fotografen en tv-ploegen mogen zich dit keer overigens pas voor het ziekenhuis melden als Catherine is gearriveerd voor haar bevalling. In 2013, bij de geboorte van prins George, was dit anders. Weken van tevoren stonden toen mensen bij het ziekenhuis te posten.

De vrouw van prins William is later deze maand uitgerekend. Bookies zetten in op het weekend van 25 en 26 april. Als Catherine in het ziekenhuis wordt opgenomen, zullen media daarvan op de hoogte worden gebracht. Daarna zal het Britse hof dit nieuws delen via onder meer social media.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.