Zwangere Kate brengt bezoek aan hotel

Vorsten

2015-03-03 08:07:00

LONDEN – De zwangere vrouw van prins William is maandag weer op stap geweest. Hertogin Catherine bracht een bezoek aan het Goring Hotel in Londen. verschillende Britse media zoals Daily Mail en Express hebben foto’s van de Hertogin van Cambridge op de website staan.

Catherine, die intussen al bijna acht maanden in verwachting is en een persoonlijke uitnodiging had gekregen van het Goring Hotel, bracht het bezoek vanwege de 105e verjaardag van het hotel. Catherine kent het hotel goed. Ze verbleef er in 2011 samen met haar familie, de avond voordat ze met prins William trouwde.

Daily Mail schrijft dat ze er maandag wel wat vermoeid en bleekjes uitzag. De vrouw van de Britse prins droeg geen jas en zo was haar babybuik goed te zien. De Britse krant merkt op dat Kate ‘opvallend slank’ is. Daarnaast droeg Kate geen positiekleding, ze had een jurk aan van Erdem.

William was de afgelopen dagen ver van huis. Vorige week bezocht hij Japen en afgelopen zondag reisde hij door naar China. Als William deze week weer thuis komt, hebben de twee samen ook weer een aantal afspraken in hun agenda staan. Vorige week werd ook bekend dat Catherine op 11 maart afreist naar Margate, een plaats in Kent. Verschillende media schreven toen dat dit waarschijnlijk de laatste verplichting is van Catherine voordat ze met zwangerschapsverlof gaat.


Meer Verenigd Koninkrijk