Albert en Stéphanie weer naar circusvoorstelling

Vorsten

21/01/2015 6:57 am

MONTE CARLO – Prinses Stéphanie en prins Albert van Monaco kunnen maar geen genoeg krijgen van het Circus Festival van Monte Carlo. De Monegaskische royals hebben dinsdagavond wederom een voorstelling bijgewoond.

Albert en Stéphanie werden dit keer vergezeld door Stéphanie’s twintigjarige dochter Pauline Ducruet. Afgelopen vrijdag woonde de prinses ook al een voorstelling bij met haar zestienjarige dochter Camille Gottlieb. Zondagavond was Stéphanie weer van de partij. Ze nam dit keer allebei haar dochters mee. En Albert en Stéphanie gaven vorige week donderdag samen ook al acte de présence bij de opening van het circus.

Het International Circus Festival werd in 1974 opgericht door wijlen prins Rainier III, de vader van Stéphanie en Albert. De nu 49-jarige Stéphanie raakte al op jonge leeftijd betrokken bij het circus en tegenwoordig heeft ze er als president een grote vinger in de pap. Zo mag de prinses haar zegje doen over de acts die worden uitgekozen, de choreografie, de kostuums van de artiesten, de muziek en belichting.

Gratis voor jou


Meer Monaco