Charlotte Casiraghi (31) is zwanger

Vorsten

10-07-2018 13:19:00

Charlotte Casiraghi en haar verloofde Dimitri Rassam verwachten een baby. De 31-jarige dochter van prinses Caroline onthulde haar zwangerschapsbuik tijdens een paardensportevenement in het vorstendom Monaco.

Volgens een bron van People wordt de baby begin september verwacht. Het kindje wordt het zevende kleinkind van de 62-jarige prinses Caroline. Ze kreeg in er in het voorjaar ook al twee kleinzonen bij. In mei kregen haar zoon Pierre Casiraghi en zijn vrouw Beatrice Borromeo een zoon: Francesco Carlo Albert. In april kreeg haar oudste zoon Andrea Casiraghi en schoondochter Tatiana Casiraghi een zoon: Maximilian Rainier.

Charlotte’s verloofde Dimitri Rassam (36) is de zoon van de overleden Frans-Libanese filmproducent Jean-Pierre Rassam en de Franse actrice Carole Bouquet. Charlotte heeft al een zoon, Raphaël, geboren uit haar eerdere relatie met Gad Elmaleh.

In mei van dit jaar maakten Charlotte en Dimitri bekend verloofd te zijn. Volgens People trouwen de aanstaande ouders in december voor de wet, enkele maanden na de bevalling. In het voorjaar van 2019 volgt een groot trouwfeest voor familie en vrienden.

Meer Monaco