Pierre en Beatrice willen privacy

Vorsten

31/07/2015 2:55 pm

PALLANZA – De kerkelijke inzegening van het huwelijk van Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo zaterdag in Italië belooft een kat-en-muisspel te worden tussen het bruidspaar, hun illustere gasten en de Italiaanse, Franse en internationale media.

Pierre en Beatrice, die elkaar afgelopen zaterdag in het prinselijk paleis van Monaco al voor de wet hun jawoord gaven, willen maximale privacy. Voor de plechtigheid hebben ze dan ook gekozen voor het idyllische eilandje San Giovanni in het Lago Maggiore.

Dat eiland is sinds 1632 privébezit van de familie Borromeo, en daar kunnen buitenstaanders makkelijk worden geweerd, al is niet uitgesloten dat paparazzi met andere middelen, zoals drones, zullen proberen een blik te werpen op de huwelijksplechtigheid.

Kasteel

Volgens diverse media, die moeten afgaan op wat leveranciers en plaatselijke autoriteiten ‘lekken’ over de voorbereidingen op het huwelijk tussen de neef van prins Albert II en de telg uit de Italiaanse aristocratie, wordt de receptie gehouden in het kasteel van de familie Borromeo, Rocca d’Angera. Dat is in elk geval sinds donderdag gesloten voor het publiek.

De verwachting is dat prins Albert en zijn echtgenote prinses Charlène op de bruiloft aanwezig zullen zijn. Albert was afgelopen week nog in Zuid-Afrika en de prins werd ook verwacht bij het 128e Congres van het IOC in Kuala Lumpur.

Gratis voor jou


Meer Monaco