Prins Albert en familie danken voor medeleven

Vorsten

2020-06-22 21:28:34

De prinselijke familie van Monaco, met vorst Albert II en zijn vrouw prinses Charlène en hun kinderen voorop, heeft maandag publiekelijk bedankt voor het medeleven bij het overlijden van Elizabeth-Ann de Massy. Zij overleed bijna twee weken geleden op 73-jarige leeftijd en werd afgelopen week begraven.

De familie liet weten “diep geraakt te zijn door de blijken van genegenheid en steun in het verdriet” na de dood van Elizabeth-Ann. “Dank u voor uw aanwezigheid en uw medeleven tijdens deze pijnlijke momenten”, aldus de mededeling die het prinselijk paleis via sociale media verspreidde.

Elizabeth-Ann de Massy was een nichtje van Albert en zijn zussen Caroline en Stéphanie, die ook met hun kinderen en kleinkinderen vermeld staan in de dankbetuiging. Elizabeth-Ann was onder meer voorzitter van de tennisfederatie van Monaco en vicepresident van de Monte Carlo Country Club.


Meer Monaco

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.