Prins Albert niet bij première Grace Kelly-film

Vorsten

02/04/2014 11:05 am

MONACO – Prins Albert en zijn familie zullen niet aanwezig zijn bij de première van de film Grace of Monaco op 14 mei bij het filmfestival van Cannes. De prins zou de film over zijn vader en moeder maar niets vinden; hij is vooral boos over de wijze waarop zijn vader prins Rainier wordt geportretteerd, zo onthullen bronnen aan NY Post.

“Prins Albert is boos vanwege de film. Hij is bang dat zijn moeder Grace wordt opgehemeld en dat zijn vader wordt bestempeld als een zwakke leider die te veel controle wilde hebben over zijn vrouw”, aldus de insider. De producer van de film, Pierre-Ange Le Pogam, zou het verzoek van de familie om de film te mogen zien vóór de première geweigerd hebben. “En de vragen van de familie om het script wat aan te passen, heeft hij genegeerd. Ze zullen niet bij de première zijn.”

Nicole Kidman is in de film te zien als Grace Kelly en acteur Tim Roth kruipt in de huid van Rainier. Eerder omschreef prins Albert de film al als ‘onnauwkeurig’. In een verklaring die de familie gaf over de productie stond dat het moet worden gezien als ‘puur fictie’.

Gratis voor jou


Meer Monaco