Stéphanie kietelt circusolifant

Vorsten

14/01/2015 11:53 am

MONTE CARLO – Prinses Stéphanie van Monaco heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het International Circus Festival van Monte Carlo, dat donderdag van start gaat en tien dagen duurt. De Monegaskische royal ging onder meer op de foto met een circusolifant.

Het International Circus Festival werd in 1974 opgericht door haar vader, wijlen prins Rainier III. De nu 49-jarige Stéphanie raakte al op jonge leeftijd betrokken bij het circus en tegenwoordig heeft ze er als president een grote vinger in de pap. Zo mag de prinses haar zegje doen over de acts die worden uitgekozen, de choreografie, de kostuums van de artiesten, de muziek en belichting.

Tijdens haar bezoek droeg Stéphanie dan ook een trui met ‘personeel’ erop, in plaats van een glamoureuze outfit. Op foto’s is te zien dat de moeder van drie kinderen absoluut niet bang is voor olifanten. Stéphanie, die in het verleden veelbesproken relaties met een olifantentrainer en een trapezeartiest had, voerde en kietelde het enorme dier en keek zelfs van dichtbij in zijn bek.

Gratis voor jou


Meer Monaco