Beatrix mag haar kleindochters nog niet knuffelen

Vorsten

17-07-2020 12:26:23

Knuffelen met haar kleindochters Amalia, Alexia en Ariane is er voor prinses Beatrix (82) nog niet bij geweest zo, vertelde koning Willem-Alexander vrijdag aan het einde van de jaarlijkse fotosessie in de tuin van paleis Huis ten Bosch. “We moeten anderhalve meter afstand bewaren”, verduidelijkte hij.

Maar zijn moeder heeft de afgelopen maanden niet eenzaam en alleen in Lage Vuursche moeten verblijven. “We zijn meerdere malen op Drakensteyn geweest, we hebben elkaar wel kunnen zien”, zei de koning.

Prinses Beatrix had daar zelf ook al over verteld toen ze een maand geleden voor het eerst sinds de coronacrisis weer in het openbaar trad. De grote tuin rond haar woning maakte afstand houden ook makkelijk. “Ik ben bevoorrecht”, wist Beatrix, die inmiddels ook meer uitstapjes heeft gemaakt.

Volgens haar oudste zoon had ze veel in de tuin gewerkt, geboetseerd en gelezen en “genoten van de kleine dingen waaraan ze anders nooit toekwam.”

Alles over Máxima

Maar liefst 180 pagina’s met alles wat u wilt weten over onze koningin. Van haar kledingkast tot haar diademen, en van haar BFF’s tot de do’s and don’ts als u haar ontmoet. Bestel nu met korting voor 8,50 euro!


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord