Eloise druk met kledingverkoop en feliciteren ouders

Vorsten

2020-05-19 20:02:33

Gravin Eloise heeft dinsdag in haar Instagram Story een vrolijke foto gedeeld van haar ouders prins Constantijn en prinses Laurentien. Die lieten 19 jaar geleden op 19 mei 2001 hun eerder gesloten burgerlijk huwelijk kerkelijk inzegenen in de Grote- of St Jacobskerk in Den Haag. ‘In love’ schreef oudste dochter Eloise, die zelf volgende maand 18 jaar wordt, erbij.

Eloise heeft deze dagen veel tijd om op sociale media actief te zijn. De school is al weken dicht, en bovendien heeft ze vorige week haar middelbareschooldiploma gehaald. Op het bericht dat ze daarover plaatste kwamen zowel positieve als haatdragende reacties binnen, maar daar wist het oudste kleinkind van prinses Beatrix goed mee om te gaan. Met zelfbeheersing vroeg ze de mensen die nare en rare opmerkingen maakten op hun woorden te letten.

Ondertussen houdt Eloise zich ook bezig met de verkoop van tweedehandskleding, zoals ze dinsdag ook liet zien op Instagram. ‘Kleren versturen!!’ schreef ze bij een afbeelding van een voor verzending gereed liggend pakketje. ‘Ik ben weer bezig kleren te verkopen’, meldde ze kort geleden al.


Meer Nederland

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt