Graaf Claus blij met positieve ontvangst internetbedrijf

Vorsten

01-09-2020 20:58:09

Graaf Claus is blij met de positieve reacties op de lancering van zijn internetbedrijf. “Het is natuurlijk helemaal super dat het bedrijf bekend is geworden. Ik vind het ook leuk dat mensen allemaal positieve reacties achterlaten”, vertelde de 16-jarige zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien aan Blauw Bloed.

Hij verkoopt alle langere tijd sneakers via het internet, maar doet dat sinds kort via zijn eigen bedrijfje. “Als het niet via iemand anders gaat, houd ik er ook meer aan over”, aldus de ondernemende kleinzoon van prinses Beatrix.

Claus heeft inmiddels een kleine 2000 volgers, mede dankzij wat gratis reclame van zus Eloise die de afgelopen maanden zo’n 165.000 volgers op Instagram heeft gekregen. Claus liet zien dinsdag al de eerste schoenen te hebben verstuurd. “Het principe is dat ik bij Nike schoenen inkoop voor de winkelprijs, maar omdat de vraag groter is dan het aanbod, wordt de waarde hoger.”


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.