Jandino heeft veel gelachen tijdens lunch met koningspaar

Vorsten

30-06-2020 16:30:01

Jandino Asporaat heeft zich dinsdag prima vermaakt op Paleis Noordeinde. De komiek was een van de genodigden tijdens de halfjaarlijkse uitblinkerslunch met koning Willem-Alexander en koningin Máxima en dat was volgens hem erg gezellig. “Mooie gesprekken gevoerd en veel gelachen”, schrijft Jandino op Instagram.

Jandino was net als de andere vijftien gasten uitgenodigd vanwege een bijzondere prestatie. De komiek mocht aanschuiven vanwege het winnen van de Gouden Kalf van het Publiek voor Bon Bini Holland 2 eind vorig jaar. Een film die ook de prinsessen leuk schijnen te vinden, zo leerde hij dinsdag. “Het leukste vond ik toch, dat de koning zei; onze dochters hebben ons gek gemaakt met de Bon Bini Holland films. Vind ik best leuk.”

De sfeer op het paleis was goed. “Ook dank aan de koninklijke staf. Van de toiletdame tot de marechaussee. Iedereen loopt daar met een smile op hun gezicht en dat is aanstekelijk.”

Naast Jandino stonden ook onder anderen zangeres Davina Michelle, actrice Hannah Hoekstra, presentatrice Nienke Plas en handbalster Estavana Polman op de gastenlijst.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord