Máxima aanwezig bij Nibud Jubileumcongres

Vorsten

2015-02-09 19:24:00

UTRECHT – Koningin Máxima brengt vrijdag 6 maart een bezoek aan het jubileumcongres van het Nibud in het Muntgebouw in Utrecht. Het Nibud bestaat 35 jaar en organiseert daarom het congres, dat in het teken staat van het financiële gedrag van consumenten.

Máxima is in haar functie als erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken bij het congres aanwezig en zal daar een felicitatieboodschap uitspreken. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst maandag bekend. Tijdens het congres wordt het Nibud-onderzoek ‘Financieel gedrag in de praktijk’ gepresenteerd, waarvoor het Nibud onderzocht heeft welke gedragsprincipes invloed hebben op de dagelijkse financiële keuzes van consumenten.

Bij het congres zijn professionals van financiële organisaties, welzijnsinstellingen en consumentenorganisaties aanwezig. Sprekers zijn onder anderen deskundigen van het Nibud en hoogleraren van verschillende universiteiten en hogescholen die zich bezighouden met financieel gedrag.


Meer Nederland

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.