Video: Máxima bezoekt distributiecentrum van voedselbank in Delft

Vorsten

19-05-2020 14:05:43

Koningin Máxima heeft dinsdag een werkbezoek gebracht aan het distributiecentrum van de Voedselbank Delft. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend.

Zoals bijna ieder werkbezoek van de laatste tijd vond ook deze bezichtiging plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus. Máxima ging in gesprek met vrijwilligers van de voedselbank over het uitzoeken, inpakken en verdelen van de voedselpakketten en hoe zij dit kunnen blijven doen met de coronamaatregelen in het achterhoofd.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Daarna sprak de koningin met bestuursleden van de Voedselbank Delft en wethouder Schrederhof van de gemeente Delft over de gevolgen van de coronacrisis voor de voedselhulp. Zo ging het over de verwachtingen voor de komende periode, hoe het huidige aanbod van eten en drinken ervoor staat en wat de uitdagingen zijn voor het logistieke proces en voor de uitgifte van voedsel.


Meer Nederland

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel