Máxima voor bliksembezoek in Argentinië

Vorsten

04/09/2015 5:20 am

BUENOS AIRES – De Argentijnse tv-zender C5N heeft donderdag opnamen getoond van het bliksembezoek dat koningin Máxima de afgelopen dagen heeft gebracht aan haar familie in Buenos Aires. Volgende week dinsdag viert Máxima’s moeder Maria del Carmen haar 71e verjaardag. Ook vorig jaar reisde de koningin voor een kort familiebezoek naar haar geboorteland.

Máxima werd woensdag bij vertrek naar het vliegveld bij haar ouderlijke woning opgewacht door Argentijnse media. De verslaggever van C5N vroeg haar onder meer naar de gezondheid van haar vader Jorge Zorreguieta. De koningin antwoordde bij het instappen van haar auto dat het goed met hem ging. Vorig jaar nog circuleerden er berichten dat Zorreguieta was overleden.

Het familiebezoek aan Argentinië was net als vorig jaar niet bekendgemaakt. Argentijnse media echter worden doorgaans getipt wanneer de koningin op het vliegveld aankomt. Volgens de verslaggever was ze met de KLM van en naar Buenos Aires gevlogen. Het weekblad Caras heeft in de editie van deze week foto’s van het ‘geheime’ bezoek.

Gratis voor jou


Meer Nederland