The Streamers maken zich op voor Koningsdagshow bij Noordeinde

Vorsten

2021-04-27 03:37:49

Supergroep The Streamers treedt op Koningsdag op vanaf een bijzondere en toepasselijke locatie. De band geeft zijn tweede livestreamoptreden ‘s avonds vanaf het terrein van Paleis Noordeinde in Den Haag.

The Streamers, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Typhoon, hebben daarmee een primeur te pakken. Nooit eerder vond er zo’n groot popconcert plaats bij het werkpaleis van koning Willem-Alexander. De groep speelt vanaf het plein bij de Koninklijke Stallen voor de koning, die dinsdag 54 jaar wordt.

Willem-Alexander en zijn gezin, die eerder op de dag voor Koningsdag in Eindhoven zijn, komen ook even kijken bij de repetitie van The Streamers. Of de Oranjes ‘s avonds ook aansluiten, is niet bekendgemaakt. De groep doet wel een speciaal ‘Koningsdagblok’ met liedjes voor de jarige.

Gastartiesten

Armin van Buuren en Duncan Laurence voegen zich als gastartiesten bij The Streamers, waar ook onder anderen VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Suzan & Freek en Nick & Simon bij horen.

The Streamers kwamen vorige maand bij elkaar omdat de leden vanwege het coronavirus niet kunnen optreden in volle zalen. Hun eerste gratis digitale liveshow vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Daar keken ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen naar. Ook het Koningsdagconcert is weer gratis te volgen.


Meer Nederland