Veel Oranjes bij jaarlijkse fotosessie in Lech

Vorsten

29/01/2019 1:55 pm

De koninklijke familie houdt op maandag 25 februari in het Oostenrijkse Lech met een grotere afvaardiging dan vorig jaar de traditionele fotosessie.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn zoals gebruikelijk aanwezig. In tegenstelling tot 2018 zijn ook prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore van de partij.

De jaarlijkse fotosessie valt samen met de wintersportvakantie van de Oranjes. De koninklijke familie had vorig jaar over gebrek aan aandacht niet te klagen. Een kleine vijftig vertegenwoordigers van Nederlandse en buitenlandse media hadden zich verzameld op de Rüfikopf, hoog boven het Oostenrijkse skioord Lech.

“Prachtige reclame voor Lech!” De hoteliers in het chique Oostenrijkse skidorp reageerden vorig jaar opgetogen over de fotosessie van de Nederlandse koninklijke familie. “Mooiere beelden zijn er eigenlijk niet, met de zon en zo veel sneeuw”, aldus de uitbaatster van een van de vele prijzige accommodaties. Dat de Oranjes een van de fraaiste plekken van het skioord hadden uitgekozen, viel duidelijk in de smaak.

Gratis voor jou


Meer Nederland