Durek Verrett verwacht hechtere band met prinses na huwelijk

Vorsten

2021-02-11 13:41:08

Durek Verrett denkt dat een huwelijk met de Noorse prinses Märtha Louise hun relatie alleen maar hechter zal maken. De Amerikaanse sjamaan, die eerder al aangaf met de prinses te willen trouwen, noemt zijn vriendin “zijn zielsverwant”.

“We denken dat een huwelijk ons ​​nog dichter bij elkaar zal brengen”, vertelde Durek aan het Duitse blad GALA. “Ik ben heel blij dat ze van mij houdt zoals ik van haar.” Durek denkt dat het voorbestemd was dat hij Märtha Louise heeft ontmoet. “Mijn moeder zei toen ik klein was al dat ik zou trouwen met een prinses uit Noorwegen.”

Het koppel maakte de relatie in 2019 wereldkundig. Dat zorgde destijds voor ophef, omdat de twee samen op tournee gingen en die ‘De prinses en de sjamaan’ noemden. Märtha Louise sprak vervolgens met haar familie en maakt sindsdien een duidelijkere scheiding tussen haar activiteiten namens het koningshuis en haar eigen werkzaamheden op het meer spirituele vlak. Bij haar eigen werk gebruikt ze haar titel niet meer.

De dochter van koning Harald en koningin Sonja was tot 2016 getrouwd met Ari Behn, de vader van haar drie dochters. Hij maakte in 2019 op eerste kerstdag een einde aan zijn leven.


Meer Noorwegen

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?